De Loods gaat feestend het nieuwe jaar in met een spetterende New Year’s Eve Party! Voorheen vond dit feest plaats in sporthal De Fakkel, maar nu mag De Loods het evenement organiseren. De line-up bestaat uit Undercontrol, Wessel S, Von Blitz, Jayden Hey en Kooija. Deze avond bestaat De Loods uit twee area’s, waarvan één exclusief toegankelijk voor ouder (18+) publiek.

Het dj duo Undercontrol ken je misschien van verschillende feesten door heel Nederland. Daarnaast treden ze regelmatig op in Club Vie en hebben ze hun eigen succesvolle feestconcept DUO. De andere bekende naam is die van Wessel S. Hij is onder andere bekend door de mash-up van de hit van Flexican & FS Green, Bumaye. Wessel S heeft in het verleden de DJ contest in Dordrecht gewonnen en trad op voor ruim 20.000 mensen. Hij draait nu regelmatig grote clubs en festivals zoals Latin Lovers en Crazy Sexy Cool. De Loods resident dj’s maken de line-up compleet. Von Blitz, Jayden Hey & Kooija zorgen voor de lekkerste nummers.

Kaarten zijn online te koop en op verschillende locaties in Ridderkerk. Het feest is alleen voor Ridderkerkers. Kaarten worden op naam verkocht en zijn alleen geldig in combinatie met je identiteitskaart. De verkoop is al in volle gang en loopt t/m 31 december. Belangrijk te vermelden is dat er geen kaartverkoop aan de deur is. Je moet dus vooraf je kaartje kopen (€5,- euro incl. garderobe en servicekosten).

KAARTVERKOOPLOCATIES:

De Loods P.C. Hooftstraat 4a
ma t/m wo: tussen 10.00 en 17.00 uur do t/m vrij: tussen 10.00 en 00.00 uur

Soos De Klinker Riebeekstraat 3
ma, wo & vrij: tussen 18.00 en 21.00 uur

Soos De Reij Reijerweg 62
ma, wo & vrij: tussen 18.00 en 21.00 uur

Soos Het Hooftkwartier (zij-ingang Loods) P.C. Hooftstraat 4a
ma, wo & vrij: tussen 18.00 en 21.00 uur

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Ridderkerk? Gratis abonneren!