De Line-up voor het oud- en nieuwfeest ‘NYE’ in De Loods is rond en dit jaar staan er, naast de resident dj’s, twee grote acts op het podium: Yung Felix en Diaz & Bruno.
Diaz & Bruno zijn graag geziene gasten op verschillende feesten en grote festivals binnen Nederland en ver daar buiten. Dit energieke duo weet als geen ander het feest op zijn kop te zetten. Yung Felix is bekend van zijn samenwerkingen met Bizzey, Josylvio & 3robi. Hij heeft onder andere de hits ‘Doe je dans & Badman Ollo’ op zijn naam staan. Tijdens NYE zal Yung Felix als dj een knallende show neerzetten!

Tijdens NYE zijn er twee zalen geopend. De hoofdacts treden op in de hoofdzaal die toegankelijk is voor alle leeftijden. In de tweede zaal wordt een 18-plus area ingericht waar de resident dj’s de muziek verzorgen.

De kaartjes gaan in de voorverkoop vanaf maandag 20 november en kosten € 5,00, inclusief de garderobe. Kaarten kunnen alleen gekocht worden via de ticketshop op de website van De Loods! Houd voor alle informatie de website www.deloodsridderkerk.nl en de facebookpagina in de gaten.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Ridderkerk? Gratis abonneren!