Slikkerveer leed tegen GLZ/Delfshaven een 1-3 nederlaag. Bij de thuisclub wees men boos op scheidsrechter Maarten Voogt, die GLZ/Delfshaven twee dubieuze strafschoppen toekende. Bij de eerste was er een duwfout van Iwan Tewelde. Toegegeven er was sprake van kontakt, maar een strafschop was wel erg zwaar gestraft. Bij de tweede ging Voogt in de fout. Nourdin Boukhari nam de bal met de hand mee en scoorde de 0-2. Assistent-scheidsrechter Remco Romijn vlagde voor een handbal , maar Voogt die op ruime afstand stond, had de handsbal niet gezien. Hij negeerde het vlagsignaal van Romijn. Slikkerveer, dat Cas Leenders (deze week een MRI scan), Casper Gerritse, Damion Janssen en Dymon Tewelde miste, liet het spel over aan de bezoekers. Middenvelder Faysal Bouchkhachakhe was bij GLZ/Delfshaven de grote man. Hij heerste op het middenveld. Niemand van Slikkerveer was bij machte om Faysal te hinderen. Na de pauze kwam een herboren Slikkerveer binnen de lijnen. GLZ/Delfshaven wankelde na de tegentreffer van Joery Josee na goed voorbereidend werk van Rivaldo Rodriques (1-2). Terwijl de gelijkmaker van Slikkerveer in de lucht hing, scoorde Boukahri zijn derde treffer (1-3). Slikkerveer sputterde nog wat tegen, maar de stand onderging geen wijziging. Trainer Danny Wijnstekers na afloop: ,,In de eerste helft lieten wij ons aftroeven. Na de pauze drongen wij de bezoekers in de verdediging. Hadden pech dat inzetten van Rene Beute net naast gingen.”
Volgende week speelt Slikkerveer bij hekkensluiter XerxesDZB. Een cruciale wedstrijd voor Slikkerveer. Het is aan- of afhaken voor het team van Danny Wijnstekers.

Opstelling Slikkerveer
Mitchel van der Spoel; Iwan Tewelde (69. Jeroen Capelle) , Danny Rijnberk, Valerio Vers, Steven de la Rambelje; Rick Drenth (62. Chevillo Halden), Joery Josee, Rene Beute; Jair Umarella, Steven van Dongen, Rivaldo Rodriques.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Ridderkerk? Gratis abonneren!