Handbal is een sport waarin iedereen wordt geaccepteerd om wie hij of zij is en is op dit moment razend populair! Mede dankzij de Nederlandse handbaldames die grote successen boeken op het veld. Eerder dit jaar al in Rio tijdens de Olympische Spelen en nu stonden ze op het EK in Zweden in de finale. Een wedstrijd die in de laatste seconde alsnog met 29-30 verloren werd. Het was ongelofelijk spannend, maar het was het helaas net niet. Toch een prachtige prestatie.

Ook bij de sportvereniging Saturnus’72 merken ze dat de handbalsport in grote mate aan populariteit wint. De club, die haar eigen kantine, veld en zaal heeft op het Reyerpark, nodigt een ieder uit om in het nieuwe jaar eens te komen kijken en/of een proeftraining mee te doen.
Daarom de vraag, ben jij nog op zoek naar een leuke sport waar jouw kind aan kan deelnemen? Laat jouw kind kennismaken met deze unieke sport waarin; iedereen meedoet, iedereen scoort en iedereen zich ontwikkelt. Handbal staat voor:
• Iedereen; iedereen doet mee bij handbal
• Samenwerken; kinderen leren samenwerken en ontwikkelen teamgevoel
• Vindingrijk; snel oplossingen zoeken, direct keuzes maken en evalueren, dat is handbal
• Zelfvertrouwen; jouw kind scoort elke training waardoor hij/zij zelfvertrouwen krijgt
• Motorische ontwikkeling; door de combinatie van kracht en snelheid wordt deze perfect gevormd
• Fysiek & fair; jouw kind leert fysiek contact te incasseren, maar altijd op een faire manier
Saturnus’72 traint dit seizoen in de eigen hal op maandag, woensdag en vrijdag. In het weekend wordt de zaalcompetitie gespeeld. Kijk eens op de Facebookpagina van de club en leef mee met de teams.
Wil je persoonlijk contact, stuur een mail naar; [email protected]

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Ridderkerk? Gratis abonneren!