Glenn de Vries heeft zijn contract bij KCR met een jaar verlengd. De Scheveninger, die deze zomer overkwam van De Meervogels, staat nu minimaal tot de zomer van 2018 aan het roer van de Ridderkerkse korfbalclub.

Ook de coach van KCR 2 Jan Brugmans, verzorgster Mandy van Haaren en teambegeleidster Marloes Hollebrandse blijven volgend seizoen verbonden aan de selectie van KCR.

Het bestuur van KCR geeft aan: “We zijn blij met deze verlenging en dit geeft aan dat we zeer tevreden zijn over de samenwerking tussen de technische staf en de spelers en speelsters van KCR 1 en 2.

De ontwikkeling die onze selectie samen met de technische staf doormaakt is uitstekend te noemen. Naast het trainen en coachen van onze selectie speelt de technische staf ook een rol bij het opleidingsplan waar KCR sinds dit seizoen extra aandacht besteedt.”

Hoofdtrainer Glenn de Vries is zeer tevreden met het vertrouwen dat KCR geeft aan de technische staf: “Wij willen bouwen en dat kost tijd en vraagt vertrouwen. Daarom zijn wij blij dat wij over de hele linie het volste vertrouwen van deze prachtige, ambitieuze en ook zeer warme club krijgen. Het is nu aan ons, de technische staf, om door middel van de ingezette lijn in de tijd een positieve korfbalontwikkeling te laten zien en onze gestelde doelen te bereiken.”

Foto: Sander Onderdelinden

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Ridderkerk? Gratis abonneren!