De wedstrijd VVOR-Bolnes begon veertig minuten later, omdat scheidsrechter Rob de Graaf niet kwam opdagen. Franklin Berg, die normaliter in de hoofd- en eerste klasse fluit, was bereid om de wedstrijd te leiden. Hekkensluiter Bolnes hield titellkandidaat VVOR in de eerste helft in bedwang. De 0-0 ruststand was voor Bolnes hoopgevend. De thuisclub kwam op voorsprong (1-0). Bolnes had toen de veerkracht om de achterstand weg te werken. Het initiatief werd beloond met de gelijkmaker van Willy de Kok.
Het team van Rene Scholts leek op weg naar een stunt maar de afwerking liet te wensen over. Tegen de verhouding in werd het 2-1. De koppies bij Bolnes gingen daarna hangen. In de slotfase liep VVOR uit naar 4-1.
Trainer Rene Scholts was uiterst teleurgesteld: ,,Wij hadden kunnen stunten, maar voorin waren wij onmachtig. Door de zege van Zestienhoven is onze positie penibeler geworden. De eerstkomende thuiswedstrijden tegen Spirit, Zestienhoven, Excelsior R en Perkouw zijn van cruciaal belang. Na deze wedstrijden kunnen wij de balans opmaken.”

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Ridderkerk? Gratis abonneren!