Vandaag is de grote dag. Op deze maandag, van oudsher de traditionele wasdag, maken het Ridderkerks Dagblad en Barendechts Dagblad bekend wie de revolutionaire Bosch wasmachine heeft gewonnen. Witgoedspecialist Jan Verschoor stuntte in aanloop naar de feestdagen samen met het Ridderkerks Dagblad en Barendrechts Dagblad. Met deze like, deel en win-actie was een onvoorstelbaar mooie prijs te winnen, namelijk een gloednieuwe Bosch wasmachine WAT 28791 met ActiveOxygen Technologie. De originele winkelwaarde van deze revolutionaire Bosch bedraagt € 849,00. Het aantal reacties was overweldigend.

Vanmiddag rond 16.00 uur maken het Ridderkerks Dagblad en Barendrechts via de website bekend wie deze feestdagen ingaat met deze geweldige prijs. Houd de site dus goed in de gaten!

Actieve zuurstof
Vanaf nu hoeft u zich nooit meer druk te maken of uw fijne was wel schoon genoeg wordt. Met de Serie 6 wasmachines met ActiveOxygen™, wordt de was aan het begin en aan het eind van de wascyclus behandeld met actieve zuurstof. Deze toevoeging verwijdert alle bestaande bacteriën. Deze optie duurt slechts 30 minuten langer dan een normale was. Dit alles met één druk op de knop, zonder toevoeging van chemicaliën. Het werkt zelfs op hele lage temperaturen en in combinatie met bijna alle wasprogramma’s.

Opfrissen
Kleding die schoon is maar niet meer zo lekker ruikt, bijvoorbeeld na een avondje uit, kan binnen 45 minuten compleet opgefrist worden met het ActiveOxygen™ Refresh programma. Dit programma kunt u zelfs gebruiken bij hele fijne stoffen die eigenlijk niet in de wasmachine kunnen. Het ActiveOxygen™ bespaart u tijd en een uitstapje naar de stomerij, en beschermt ook de vezels van de stof.

Bij Jan Verschoor is het actiemodel WAT28791 nu voor € 849,00 geprijsd. Met de tijdelijke extra € 50,00 extra refund via Bosch zakt de prijs zelfs naar € 799,00.
Na het gratis bezorgen en aansluiten nemen de medewerkers van Jan Verschoor eventueel uw oude machine mee retour. Daarnaast heeft u ook twee jaar garantie door de technische dienst van Verschoor.

Specialist in A-merken
Op het gebied van witgoed is Jan Verschoor specialist en onder meer leverancier van de A-merken Bosch, Miele en Electrolux. In het geval van grotere apparaten, zoals wasmachines en koelkasten wordt er niet alleen naar de tevredenheid van de klant bezorgd, maar ook krijgt de nieuwe eigenaar uitgebreid uitleg, gebruiksinstructies en tips van de vakmensen van Jan Verschoor. In de showroom aan de Havenstraat zijn vele types aanwezig en veel zaken zijn standaard uit voorraad leverbaar. Voor wat betreft het witgoed gaat het niet alleen om losse apparatuur, maar is er ook veel keuze op het gebied van inbouwapparatuur.

Ontvang € 50,- extra retour op Bosch wasmachine WAT 28791NL.
Indien u in de periode van tot en met 31 december 2017 een Bosch wasmachine van het type WAT28791nl aanschaft, ontvangt u ook nog eens €50,- extra retour via Bosch. U moet hiervoor uiterlijk 31 januari 2018 uw aankoop via Bosch registreren.

Jan Verschoor tweewielers en witgoed
Havenstraat 53
Tel: 0180425300
www.jan-verschoor.nl
E-mail: [email protected]

Openingstijden
Maandag tot en met donderdag: 08:30-12:00 / 13:00-17:30
Vrijdag: 08:30-12:00 / 13:00-21:00
Zaterdag: 08:30-17:00