Wilt u uw woning of (bedrijfs)pand comfortabeler en energiezuiniger maken? Ga dan komende zaterdag
18 november tussen 12.00 en 16.00 uur naar de Slim Verbouwen Beurs in Van der Valk Hotel Ridderkerk. Een aanrader voor inwoners en ondernemers die op zoek zijn naar slimme en duurzame ideeën. De toegang is gratis!
Diverse lokale ondernemers helpen u graag de beste persoonlijke oplossing voor uw huis of (bedrijfs) pand te vinden.

Tipje van de sluier
Tijdens de beurs kunt u over allerlei onderwerpen informatie inwinnen. Bij- voorbeeld over de financiering van energiebesparende maatregelen en over het plaatsen van zonnepanelen en deelname aan een geza- menlijk zonnepanelen-dak in Ridderkerk. Nog nooit in een elektrische auto gezeten? Dat kan ook tijdens de Slim Verbouwen Beurs.

Iedereen kan besparen
Energie besparen kan op veel manieren. Iedereen kan het! Van isolatie tot het gebruik van duurzame technieken zoals zonnepanelen en warmtepompen. Maar ook heel eenvoudig met het gebruik van radiatorfolie. Dat
bespaart u ongeveer € 30,- per jaar op uw stookkosten.

De Slim Verbouwen Beurs wordt georganiseerd door de Duurzaamheidskring Ridderkerk, de Duurzaamheidskring Barendrecht en de Rabobank. Gezamenlijk helpen zij woningen te verduurzamen en daarmee de samenleving. Wie slimme maatregelen neemt spaart niet alleen het milieu, maar ook de portemonnee!

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Ridderkerk? Gratis abonneren!