Donderdagavond 17 mei start Karaat Mantelzorg met een 7-weekse cursus ‘yoga voor mantelzorgers’. In de lessen wordt aandacht besteed aan het feit dat het lichaam veel stress kan ervaren en dat de gedachtestroom soms niet lijkt te stoppen, door alles wat men meemaakt, moet overdenken en regelen. Door yoga kunnen mantelzorgers leren wat zij zelf kunnen doen om lichaam en geest weer tot rust te kunnen brengen. In de yogalessen komen oefeningen aan bod die gemakkelijk zelf ingepast kunnen worden in de praktijk van het dagelijks leven. De oefeningen zijn eenvoudig en voor iedereen toegankelijk en de yogalessen zijn zo ingericht dat de verschillende zijden (lichamelijk, emotioneel, mentaal) van het menselijk bewustzijn belicht worden. De lessen worden verzorgd door yogadocent Mike Hartog.

Data
17, 24 en 31 mei en 7, 14, 21 en 28 juni

Inloop met koffie/thee
19.00 uur – 19.30 uur
Mineke Boon of Esther de Meza, de mantelzorgconsulenten zijn tijdens dit half uur aanwezig.

Tijd yogales
19.30 – 20.30 uur

Aanmelden en kosten
Via [email protected], 0180-763717 of aan de receptie van Karaat Mantelzorg, Schoutstraat 5 te Ridderkerk. Uw inschrijving is pas definitief als u betaald heeft.
Eigen bijdrage: € 28,00 voor 7 x yoga (4 euro per les).
Voor meer informatie Karaat Mantelzorg kan men contact opnemen met Mineke Boon, 0180-763717.

Overige informatie
Er zijn yogamatjes aanwezig, maar wilt u zelf een handdoek meenemen? Het is handig als u gemakkelijk zittende kleding draagt.
Maximaal 12 deelnemers. Let op: vol=vol

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Ridderkerk? Gratis abonneren!