Dit jaar verwelkomt de nieuwe gymzaal aan het Scheldeplein 2 in Bolnes (naast C.B.S. De Fontein) wel een hele bijzondere gast op woensdag 29 november: de Sint en zijn pieten. Alle kinderen van 2 tot 8 jaar, ouders(s), grootouder(s) en verzorger(s) zijn deze dag van 13.30 tot 15.30 uur (zaal open om 13:00 uur) welkom om het Sinterklaasfeest swingend te vieren. Het belooft een spetterende show te worden met muziek, dans, toneelstukjes, strooigoed en spelletjes.

Omdat de Sint wat ouder wordt, vindt hij het soms lastig alle kindernamen te onthouden. Laat jij daarom van tevoren weten of jij op zijn feestje komt? Inschrijven kan morgen nog, 8 november, tussen 11.00 en 13.00 uur bij het WVC Bolnes (Noordstraat 255a). De entree voor kinderen bedraagt € 5,00 en voor volwassenen € 1,00. Het is ook mogelijk om te betalen met de Ridderkerkpas.

Doe je ook mee aan de Sint- en Pietenkleurwedstrijd? Per leeftijdscategorie worden er drie winnaars gekozen die een prijs winnen! Bij inschrijving krijg je een kleurplaat mee welke je tot vrijdag 24 november in kan leveren bij het WVC Bolnes.
Neem voor meer informatie contact op met Eveline Freling via 06 – 526 162 30 of [email protected]

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Ridderkerk? Gratis abonneren!