Zaterdag 9 december is er in de Christus is Koning kerk aan het Dillenburgplein weer een wintermarkt. Deze markt staat al een aantal jaren bekend om zijn sfeervolle en ongedwongen gezelligheid. Bij de ingang kunt u meteen in de stemming komen, doordat een draaiorgel gezellige kerstmuziek speelt.
Natuurlijk kan er op deze markt van alles gekocht worden. Behalve veel kerstartikelen zijn er ook prachtige kerststukjes, plantenbakjes en de kransen. Verder vogelvoeders, zelfgemaakte advocaat en jam, prachtige sieraden, woonaccessoires etc.

Het winterrestaurant was vorig jaar een groot success. U wordt op uw wenken bediend en kunt gezellig zittend genieten van koffie, thee, heerlijke erwtensoep en allerlei andere lekkere dingen.
Uiteraard mag het Rad van Avontuur niet ontbreken. Er zijn prachtige prijzen en waardebonnen te winnen. Deze zijn voor een groot deel beschikbaar gesteld door door de winkeliers van het Dillenburgplein. Het Rad draait ‘s morgens vanaf 11.00 uur en ‘s middags vanaf 13.30 uur. De helft van de opbrengst is bestemd voor het Familiehuis Daniel den Hoed. De markt is geopend van 9.30 tot 16.00 uur.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Ridderkerk? Gratis abonneren!