Komende zaterdag, 10 februari, is de volgende editie van het Tienerfeest in De Loods. Deze editie staat in het teken van Valentijn en de mannen van Supergaande zijn gestrikt als hoofdact.

Supergaande is bekend van YouTube-videos en heeft verschillende grote hits gemaakt, zoals ‘Pardon? doe normaal’, ‘Wat nog meer’ en ‘Accepteren’. In De Loods zullen de Supergaande mannen Nesim & Qucee als dj en MC een feestje bouwen!

Deze editie zijn er twee zalen geopend en zullen er verschillende leuke Valentijnacties zijn. Bijvoorbeeld verschillende kleuren polsbandjes waarmee jij jouw relatiestatus kunt laten zien. Ben jij bezet, single of op zoek? Laat het zien met de juiste kleur en wellicht vind jij jouw liefde in De Loods.

De afgelopen edities waren allemaal uitverkocht en de kaartverkoop is al gestart. Wacht daarom niet te lang met het kopen van een kaartje! Kaarten koop je via www.deloodsridderkerk.nl voor € 700 (incl. garderobe, excl. servicekosten). Het tienerfeest is voor iedereen van 12 tot en met 17 jaar en er wordt geen alcohol geschonken.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Ridderkerk? Gratis abonneren!