Semra Karaca (foto), verkoopmedewerkster van de Media Markt Zuid (de hele week tot zondag tot 22.00 uur open) op de Beijerlandselaan 2 in Rotterdam, voorspelt dat de Carmen CT4610 Chopstick Curler voor € 24,- dit jaar het cadeau voor veel vrouwen onder de kerstboom wordt.

,,In een handomdraai heb je een prachtige volle bos met krullen’’, zegt zij enthousiast. ,,De Chopstick Curler van Carmen is makkelijk in gebruik, de dunne krultang creëert fijne en strakke krullen, Krullen die enkele dagen in vorm blijven, je kan er verschillende stylen mee maken en het apparaat heeft een zeer snelle opwarmtijd. Ook een half uurtje voordat je uitgaat kun je jezelf van een heel nieuwe look voorzien.

De krultang is voorzien van een keramische coating, zodat je haar beter beschermd is tegen de hitte en het kapsel langer in model blijft. De Chopstick Curler CT4610 heeft een meedraaiend snoer met veel bewegingsvrijheid.

Semra Karaca hoopt dat zij de Carmen CT4610 Chopstick Curler zelf ook krijgt. ,,Misschien breng ik iemand wel op een goed idee’’, zegt ze lachend. ,,Diegene is van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur welkom bij de Media Markt Zuid op de Beijerlandselaan 2 in Rotterdam. Op de zaterdag voor kerstmis zijn we van 10.00 tot 18.00 uur geopend.’’
Wilt u meer informatie over de Chopstick Curler van Carmen? Vraag dan bij Media Markt Zuid naar Semra Karaca.
Het eerste uur parkeren in de parkeergarage aan de Colosseumweg 13 is gratis!

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Ridderkerk? Gratis abonneren!