Benieuwd hoe u uw buurman of buurvrouw ‘te groen af kunt zijn’? Hoe u praktisch kunt bijdragen aan een gezonde planeet voor de volgende generatie? Reken op praktische tips, inspirerende voorbeelden, interessante lezingen en meer rondom het thema ‘vergroenen’, tijdens de Duurzaamheidsmarkt 2018.

De ChristenUnie Ridderkerk organiseert op zaterdag 20 januari haar eerste editie van dit duurzaamheidsevent, waarvoor iedereen van harte uitgenodigd is. Toegang is gratis. Het duurzaamheidsevent zal plaatsvinden in Theater Het Plein, in het gemeentehuis van Ridderkerk (Koningplein 1, 2981 EA Ridderkerk). U bent tussen 10.00 uur en 15.00 uur welkom om vrij in en uit te lopen.

RTL-Weerman Reinier van den Berg
Een van de hoogtepunten in het programma is de themalezing van bekend RTL-weerpresentator Reinier van den Berg om 13.00 uur. Hij zal in zijn lezing spreken over ‘Oprecht rentmeesterschap: het is nu of nooit!’ en inzoomen op interessante vragen rondom klimaatverandering.

Ook nemen diverse Ridderkerkse ondernemers deel aan het duurzaamheidsevent om aanwezigen te inspireren met mooie voorbeelden en praktische tips. Zo zal Aardoom Hoveniers een lezing houden over het landelijke NL GreenLabel en hoe men hier in Ridderkerk vorm aan kan geven. Uiteraard is er daarnaast alle ruimte voor ontmoeting, gesprek en interactie.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Ridderkerk? Gratis abonneren!