Woensdag hielden agenten na onderzoek een 30-jarige man uit Ridderkerk aan die meerdere fietsendiefstallen op zijn naam had staan. Hij bood de fietsen na het stelen aan op internet. In een garagebox aan de Prinses Margrietstraat vond de politie elf gestolen fietsen terug waarvan sommigen nog op internet stonden.
Ook donderdag leidde een onderzoek naar fietsendieven tot arrestaties. Een 44-jarige man uit Barendrecht en een 34-jarige man uit Winschoten kregen die dag bezoek van de politie. De mannen werden aangehouden op de Cantatelaan in Barendrecht. Ook worden verantwoordelijk worden gehouden voor het stelen van meerdere tweewielers.

Doe altijd aangifte!
Is uw fiets gestolen? Doe dan altijd aangifte. Als de politie een fietsendief aanhoudt, blijkt vaak dat deze meerdere fietsen heeft gestolen. Aangifte doen heeft ook het voordeel dat de politie een beeld krijgt van locaties waar fietsen worden gestolen. Op die plekken houdt de politie dan een extra oogje in het zeil. Aangifte doen kan online of op het bureau.
Kijk voor meer informatie op:
https://www.politie.nl/themas/diefstal-fiets.html

Bro”:politie.nl

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Ridderkerk? Gratis abonneren!