Op vrijdag 23 maart 2018 wordt de jaarlijkse Passie- en Paaszangavond in de Wilhelminakerk te Ridderkerk-Slikkerveer gehouden. Medewerkenden zijn dit jaar Chr. Mannenkoor ‘Tehillim’ (Dordrecht) en het Korendijks Mannenkoor (Nieuw-Beijerland). Beide koren worden deze avond gedirigeerd door Lennert Knops. Corné van der Giessen speelt panfluit en Jan Peter Teeuw orgel. Behalve koorzang en instrumentale intermezzi is er ook veel gelegenheid voor samenzang. Ds. J.P.J. Voets zal de avond openen, sluiten en een korte meditatie verzorgen.

De avond begint om 19:30 uur. De deuren aan de Bourgondische laan gaan een halfuur voor aanvang open. De toegang voor deze avond is gratis. Wel wordt er bij de uitgang een collecte gehouden. De opbrengst hiervan is volledig bestemd voor het evangelisatiewerk van de Wilhelminakerk, en dan in het bijzonder de tentweek.

Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de grote zaal van de kerk onder het genot van koffie, thee, fris en wat lekkers. Ook worden en cd’s verkocht van de medewerkende musici.

Jong en oud van harte welkom!
Voor meer informatie: www.wilhelminakerkslikkerveer.nl.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Ridderkerk? Gratis abonneren!