Op woensdag 15 november organiseert Connect2Act een netwerk- en inspiratieavond voor vrijwilligers en professionals die met vrijwilligers werken in De Loods aan de P.C. Hooftstraat 4. De avond start om 17.30 uur met een lopend buffet, bijpraten en netwerken. Ook zijn er workshops waaraan men deel kan nemen. Aansluitend is er een netwerkborrel. Danny Meuken van Made2sport leidt de avond in met een brainstorm aan de hand van stellingen. Onderwerp van de brainstorm is ‘veranderingen in het vrijwilligerswerk’. Om 19.40 uur starten de workshops. Er is keuze uit drie workshops:

– Veranderen naar de toekomst door Danny Meuken over hoe je als organisatie met je tijd meegaat en hoe je de moderne vrijwilliger in je organisatie in kan zetten;
– Pindakaas en vrijwilligerswerk door Heleen van Egmond van PR voor stichtingen over hoe je vrijwilligerswerk aantrekkelijker aan het voetlicht brengt; een alternatieve manier om vrijwilligers te werven.
– De kleurenbril door Gusta Semmelink van Diversiteitstraining waarbij Gusta praktische handvatten biedt voor het (beter) samenwerken met mensen die anders denken dan jij (vanwege denkwijze, cultuur etc).

Aanmelden of meer informatie
Aanmelden kan bij Connect2Act aan de Schoutstraat 5, telefonisch via 0180 – 430 440 of per e-mail via [email protected].

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Ridderkerk? Gratis abonneren!