Dit is de laatste week van de actieperiode van Wecycle, waarbij kinderboerderij De Dierenhof kans maakt op een mooie geldprijs.
Lever afgedankte en/of kapotte kleine elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) in en spaar weer mee voor kinderboerderij De Dierenhof. Als Ridderkerk bij de 25 beste gemeenten eindigt, krijgt ons lokale goede doel een sponsorcheque van € 1.000,- van Wecycle. Helpt u weer mee met punten scoren? Bovendien maakt u kans op mooie prijzen.

Zo werkt het
U kunt punten scoren wanneer u op de milieustraat of kinderboerderij De Dierenhof e-waste inlevert. Wanneer u daar bent gaat u met uw smartphone naar www.wecycle.nl/inleveren en klikt u op ‘check in’. Via GPS wordt uw locatie herkend en spaart u punten. U ontvangt een bevestigingsmail met een link. Daarin staat of u een nieuw apparaat hebt gewonnen.
U vindt de milieustraat aan de Crezeepolder 9 in Hendrik-Ido Ambacht en kinderboerderij De Dierenhof aan de Oosterparkweg 17. De actie loopt tot en met 31 december 2016.

Vervolg voorjaarsactie
Deze actie is een vervolg op de voorjaarsactie. Ridderkerk eindigde toen voor de tweede achtereenvolgende keer hoog in de top 25. Hiermee heeft kinderboerderij De Dierenhof een sponsorcheque van € 1.000,- euro van Wecycle ontvangen.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Ridderkerk? Gratis abonneren!