Teamwijkidee3vliet/t Zand organiseert elke tweede en vierde dinsdag van de maand een inloopmiddag in de wijk. Inmiddels na vele jaren is er een hechte groep bezoekers die niet alleen een bakkie komen doen met elkaar, maar ook regelmatig aansluiten bij andere activiteiten in de wijk.
Zo was er afgelopen dinsdag een kerstontbijt op het Ontmoetingsplein van Aafje Reijerheem,waar vanuit de Brede school een ontzettende gezellige morgen is beleefd met bewoners, maar ook wijkbewoners sloten aan bij de kinderen van OBS de Botter en CBS de Bongerd.
Woensdagavond is men met een groep vanuit de inloopmiddag naar het kerstdiner geweest in de Reijerheem, waar de gasten konden genieten van een fantastische avond en een verrukkelijk diner.
De organisatie is er trots op dat men zo in de wijk met elkaar aan de slag gaat en de mensen zulke fijne gezellige momenten kan aanbieden.
Uiteraard kan dit niet zonder alle vrijwilligers die hen helpen bij activiteiten om dit allemaal mogelijk te maken. Teamwijkidee wenst iedereen fijne dagen en hoopt ook in 2017 veel mensen bij de activiteiten te mogen ontmoeten.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Ridderkerk? Gratis abonneren!