Gemeenten Rotterdam, Ridderkerk en Krimpen aan den IJssel organiseren op dinsdag 13 maart van 19.00 tot 21.00 uur een inloopavond over de mogelijke komst en gevolgen van windturbines in de Stormpolder in Krimpen aan den IJssel. De inloopavond vindt plaats in Het Koetshuis aan de Kasteelweg 53, 3077 BN Rotterdam.

Windturbines in Stormpolder
In december 2017 hebben Provinciale Staten van Zuid-Holland zestien locaties in de regio Rotterdam aangewezen als geschikte plek voor windenergie. De locatie Stormpolder in Krimpen aan de IJssel is daar één van. De Stormpolder ligt aan de Nieuwe Maas, tegenover Oud-IJsselmonde en Bolnes.

Informatie en vragen
Tijdens de inloopavond krijgt u informatie over het zoekgebied, mogelijke locaties en de effecten van windturbines. U kunt vragen stellen aan deskundigen van DCMR (Milieudienst Rijnmond), de verschillende gemeenten, GGD Rotterdam Rijnmond en Provincie Zuid-Holland.

Meer informatie vindt u op de website van de gemeente Krimpen aan den IJssel. Stuur een e-mail om u aan te melden voor de digitale nieuwsbrief windenergie.

Wilt u op de hoogte worden gehouden over windenergie in Ridderkerk? Stuur dan een e-mail met uw contactgegevens.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Ridderkerk? Gratis abonneren!