In de gemeenten Ridderkerk, Barendrecht en Albrandswaard is Home-Start BAR hard op zoek naar enthousiaste mensen die een keer per week een jong gezin willen steunen op basis van gelijkwaardigheid. De voorbereidende cursus start binnenkort.

Aanmelding bij Home-Start levert je heel veel op: regelmatige professionele ondersteuning door de coördinator, mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en contacten met leuke collega’s.
Bovendien ga je merken dat het contact met jouw eigen Home-Startgezin heel verrijkend en leerzaam is en een goed gevoel geeft. Eén van de vrijwilligers zei hierover: ‘Ik wist eerder niet dat je door een luisterend oor te bieden, mee te denken en mee te draaien in een gezin zoveel kon betekenen voor ouders’.

Home-Start BAR vraagt van jou dat je opvoedingservaring hebt, flexibel kunt denken en bereid bent om je voor een langere periode voor een Home-Startgezin in te zetten.

Vanzelfsprekend zorgt de uitvoerder CJG Rijnmond voor een onkostenregeling en wordt bij gebleken geschiktheid een VOG voor je aangevraagd.

Lijkt dit je wat? Neem dan vooral vrijblijvend contact op met de coördinator Jeanette Dekker voor verdere info. Mail: [email protected] of bel: 06-35124547. Zie ook: www.home-start.nl.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Ridderkerk? Gratis abonneren!