De gemeente daagt u uit. ‘Hoe krijgen wij meer jonge vrijwilligers?’ en ‘Hoe zorgen wij ervoor dat buurtbewoners elkaar meer gaan helpen?’. Twee vragen (challenges) waarvoor de gemeente graag uw kennis en creativiteit vraagt! Heeft u het antwoord op (één van) bovenstaande vragen? Deel uw idee. Het beste idee wint € 1.250,-. Er is ook geld beschikbaar om het idee uit te voeren.

Waarom meedoen?
Hoe mooi zou het zijn als u iets bedenkt waardoor buren elkaar vaker ontmoeten en zich daardoor een stuk beter voelen! Of als door uw idee jonge mensen een vereniging draaiende kunnen houden.

Heeft u het beste idee? Samen met u kijken wordt gekeken wie ermee aan de slag gaat. Dat kan ook in samenwerking met de gemeente of met één of meerdere winnaars zijn. Het is de bedoeling dat Ridderkerkers of Ridderkerkse organisaties daarbij betrokken worden.

City Challenges Ridderkerk
Ga naar www.citychallenges.nl/ridderkerk en doe mee aan een van de twee of zelfs beide challenges! Iedereen kan meedoen, individueel of in teams. U hoeft niet per se in Ridderkerk te wonen.

Ideeën voor de challenge ‘Jonge vrijwilligers’ kunt u tot en met 15 april 2018 aanleveren. Voor de challenge ‘Buurtbewoners’ kan dat tot en met 22 april 2018.

Meer informatie
Meer weten over City Challenges? Volg www.facebook.com/citychallenges of @City_Challenges of stuur een e-mail naar [email protected].

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Ridderkerk? Gratis abonneren!