Op woensdag 14 december waren de ouderen van Ridderkerk weer van harte welkom in restaurant Ross Lovell voor de Sinterkerstlunch van Sport en Welzijn Ridderkerk.

De FoodCompany voorzag de groep van een lekker soepje en zo begon de middag met veel enthousiasme. Velen hadden niet verwacht dat er een heel driegangenlunch geserveerd zou worden met als hoofdgerecht een overheerlijke zuurkoolstamppot.

Tussen de gangen door vertelde Els van Oost van Bibliotheek AanZet een kerstverhaal. In dit verhaal kwamen diverse getallen voor als onderdeel van de kerstbingo waarbij leuke prijsjes werden weggegeven. Het dessert werd gesponsord door Jumbo en Bakkerij Voordijk stond garant voor lekkere zoetigheden bij de koffie. Alle deelnemers waren enthousiast en gaven aan een heel leuke middag te hebben gehad. Bij het verlaten van het restaurant kregen de deelnemers nog een lekkere kerstattentie mee, gesponsord door beweegmakelaar Oliver Lammerts.

SenW bedankt restaurant Ross Lovell, FoodCompany, Bibliotheek AanZet, Jumbo, Bakkerij Voordijk en Oliver Lammerts voor hun bijdrage aan deze gezellige middag.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Ridderkerk? Gratis abonneren!