Sportfotografie is niet alleen het vastleggen van een sportactie, maar juist ook het vastleggen van de emotie die daarmee gepaard gaat.
In het gemeentehuis van Ridderkerk is van maandag 12 februari tot en met vrijdag 9 maart 2018 een expositie ingericht met sportfoto’s van de Ridderkerkse fotograaf Wessel Dekker.
De specialiteit van Wessel Dekker is sportfotografie en hij is daarom veel te vinden op sportvelden en -complexen in het Rijnmondgebied en in Topsportcentrum Rotterdam om actiefoto’s te maken tijdens wedstrijden en evenementen. Maar ook voor andere onderwerpen is Wessel Dekker inzetbaar. Zijn foto’s worden regelmatig gebruikt op de website van de lokale TV Ridderkerk en in andere lokale en regionale media.

Sportfotografie is vaak het “pakken” van de juiste momenten in een “split second”. Meer dan 50 sportfoto’s zijn er te bekijken in de expositieruimte op de begane gronde van het gemeentehuis. Op de foto’s zijn allerlei sporten te zien en de foto’s geven allerlei aspecten van het sporten weer, zoals fysieke kracht, teamspirit, maar ook passie en beleving.
Een kijkje nemen bij deze sportfotografie expositie is zeker de moeite waard!

Meer informatie op website www.wesseldekkerfotografie.nl .

Praktische informatie
Datum: maandag 12 februari tot en met vrijdag 9 maart 2018
Openingstijden
– Maandag 08.00 – 20.00 uur
– Dinsdag 08.00 – 17.00 uur
– Woensdag 08.00 – 20.00 uur
– Donderdag 08.00 – 17.00 uur
– Vrijdag 08.00 – 17.00 uur
– Zaterdag gesloten
– Zondag gesloten
Locatie:
Gemeentehuis Ridderkerk
Koningsplein 1
Entree: gratis

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Ridderkerk? Gratis abonneren!