Woont of werkt u in Drievliet of Het Zand? Laat maandagavond 4 juni weten wat u van uw wijk vindt en wat u de komende jaren belangrijk vindt. Vanaf 19.00 uur staan de koffie en thee in De Botter (Voorn 11) voor u klaar. Afgelopen week was er veel interesse tijdens de eerste bijeenkomst in ’t Ronde Sant.

Uw mening telt
Waar bent u trots op? Woont u er fijn? Waar maakt u zich zorgen over? Wat kan beter? Als bewoner, bedrijf of vereniging kent u uw wijk het beste. Uw mening, wensen en ideeën zijn daarom belangrijke bouwstenen voor het nieuwe wijkprogramma voor Drievliet / Het Zand. Via het wijkprogramma denkt u mee over wat u wilt behouden, versterken of veranderen.

Uitkomst enquête
Al eerder werden enquêtes verspreid in de wijk. Bent u benieuwd naar de uitkomsten daarvan? Nog een reden om naar de wijkavond te komen! U hoort op hoofdlijnen wat daaruit is gekomen. Ook deze informatie wordt meegenomen in het wijkprogramma.

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:
19.00 uur ontvangst met koffie en thee
19.30 uur opening en welkomstwoord / presentatie ‘Wat is een wijkprogramma?’ en uitkomsten enquêtes op hoofdlijnen
20.00 uur elkaar ontmoeten, vragen stellen en informatie delen

De avond eindigt om 21.00 uur.

Heeft u nog vragen?
Voor meer informatie over het wijkprogramma stuurt u een e-mail naar wijkregisseur José Gerritse of naar Lizzy Hellendoorn-Tempelaars.

Wijkprogramma Drievliet / Het Zand
In het wijkprogramma Drievliet worden de projecten en activiteiten opgeschreven die de komende vijf jaar worden uitgevoerd. Voor het opstellen is een projectgroep samengesteld. Deze bestaat uit een afvaardiging van het wijkoverleg, Welzijn Ridderkerk, Woonvisie, politie en de gemeente Ridderkerk.

De leden van de projectgroep horen graag van u wat u belangrijk vindt. Zo wordt het een wijkprogramma voor én door de wijk.