Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De voetballers van SV Bolnes hebben zich met een zege gerevancheerd op de forse nederlaag van vorige week. De eerste helft tegen HOV/DJSCR zag men een sterk spelend Bolnes met veel druk vooruit, waarbij vanuit de opbouw met veel lopende mensen in de diepte werd gespeeld. HOV had hier veel moeite mee en kon er weinig tegenover zetten. Na een prima steekbal van Rick Visser, waardoor Derrel Lionahr alleen op de keeper kon aflopen, kwam Bolnes terecht op 1-0 voorsprong.
Eén minuut voor rust kwam Bolnes op 2-0 door Rick Visser, na een prima pass in de diepte van Aleph Real Lopes.

De tweede helft begon Bolnes zeer slap en was de ploeg geen schim meer van de eerste helft. Bolnes liet HOV weer in de wedstrijd komen en na een overtreding van Lionel Soe Agnie ging de bal op de stip, 2-1. Bolnes bleef slordig en na een dekkingsfout maakte HOV er 2-2 van. Na de 2-2 ging Bolnes weer vanuit de opbouw voetballen en was het weer zeer dominant. Na verlengen van Aleph Real Lopes maakte Derrel Lionahr er 3-2 van. Bolnes was weer heer en meester, maar vergat de wedstrijd op slot te gooien, waardoor het tot de laatste minuut spannend bleef.
Uiteindelijk werd het een terechte 3-2 overwinning voor Bolnes.