Guus Bok kon vandaag een verrassend nieuwtje brengen aan zijn fans en volgers. De Ridderkerkse zanger timmert op dit moment muzikaal behoorlijk aan de weg, maar ontwikkelt zich ook op het vlak van presenteren. Hij is namelijk vanaf  2019  te zien als presentator van HetRekenLab. Het betreft hier geen TV-programma, maar filmpjes voor een nieuwe rekenmethode van Plusplunt. Dat lijkt misschien niet zo spannend, maar wel als je bedenkt dat dit programma van producent Malmberg door ongeveer een derde van  alle basisschoolleerlingen in Nederland gebruikt gaat worden. De leuke filmpjes worden naar schatting voor de komende 10 jaar onderdeel van het lesmateriaal en dus zullen honderdduizenden leerlingen Guus in de klas voorbij zien komen. De eerste filmpjes zijn inmiddels opgenomen.

Eindelijk mag het officieel! Ouders en leraren in het basisonderwijs opgelet! 😀-> Vanaf 2019 ben ik te zien als #presentator van #HetRekenLab! Kinderen wiens scholen de nieuwe rekenmethode van PlusPunt (van Malmberg) gebruiken, zullen deze leuke filmpjes zien. Naar schatting 1/3e van alle basisschoolkinderen voor de komende 10 jaar! 😄 Inmiddels heb ik 2 filmpjes gedaan en het is echt super superleuk om te doen met een topteam! 🙏 Presenteren is voor mij, zoals voor veel artiesten, een hele fijne combinatie met mijn muziekcarrière.

Geplaatst door Guus Bok op Woensdag 18 juli 2018

Voor Guus is het maken van deze filmpjes en andere presentatieklussen een mooi afwisseling en aanvulling voor zijn muzikale carrière.  Wie Guus deze zomer in actie wil zien en toevallig in Gelderland op vakantie gaat: Op woensdag 1 augustus treedt hij op op de Vestingsdagen in Elburg en exact drie weken later staat hij op Edes Top in Ede.

Wil je Guus met zijn complete band zien? Op zondag 29 juli staan zij op de kermisweek in Middenbeemster voor en na O’G3NE geprogrammeerd en op vrijdag 17 augustus op Bruisend Ginneken in Breda.