KCR kraakt koploper RWA

29 September 2018, 18:01 uur

In een spannende partij heeft KCR de koploper weten te vloeren. RWA kwam na een achterstand van vier punten knap terug, maar verliet uiteindelijk toch met lege handen sportpark Reyerpark. Op het zonnige sportpark toonde KCR vooral in de eerste helft haar klasse en pakte voor rust een 13-9 voorsprong. In deel twee ging het allemaal wat lastiger. De gasten uit Rhoon kwamen langszij en leken de wedstrijd te kantelen. Toch bleef KCR telkens in het voordeel van de score. Het was Demi van Herwaarden die haar invalbeurt beloonde met de winnende treffer, 20-19. Door de winst werd het gat met RWA verkleind tot twee punten. ONDO is nu door een gelijkspel tegen Kinderdijk de enige lijstaanvoerder, drie punten voor op KCR.