Travel XL Dolfijn reisburo inspireert met nieuwe website

mainImage
Travel XL Dolfijn reisburo inspireert met nieuwe website

Vorige week ging de nieuwe website van Travel XL Dolfijn Reisburo online. Uiteraard kun je altijd tijdens openingsuren binnenlopen bij het reisburo aan het Dillenburgplein, maar het is ook makkelijk om thuis alle mogelijkheden te bekijken die Dolfijn biedt.

Op de nieuwe website kun je onder meer toegespitst zoeken op cruises, verre reizen en experience.

Cruises
De medewerkers van Dolfijn reisburo gaan zelf graag en regelmatig ‘op cruise’. Behalve liefhebbers zijn zij in de loop der tijd dan ook echte specialisten in cruises geworden. Graag laten zij u daar het voordeel van beleven door de actuele top-aanbiedingen te presenteren. Hoe makkelijk is het? 1x je koffer uitpakken en heel veel bestemmingen in één vakantie zien? Genieten van heerlijk eten, fantastische shows, leuke excursies en nog veel meer, want cruisen is de fijnste manier van vakantie vieren. Voor meer informatie: klik hier

Verre reizen
Wie tijdens de volgende vakantie toe is aan een unieke belevenis kan terecht op het 'verre reizen' gedeelte van de website.

In het 'Experience'-gedeelte vindt u die accommodaties waarvan Dolfijn van mening is dat dit de pareltjes zijn die aangeboden worden op de verschillende bestemmingen. Vaak zijn ze kleinschalig of liggen ze op een fantastische locatie, bijvoorbeeld direct aan de golfbaan. Laat je inspireren door de keuzes van Dolfijn.

Voor meer informatie, bezoek de website www.dolfijnreisburo.nl.


Foto: Digitaal Dagblad