Louise Bergman levert hypotheekadvies op maat

mainImage
Louise Bergman levert hypotheekadvies op maat

De Ridderkerkse Louise Bergman zette afgelopen zomer een mooie stap in haar loopbaan. Met een kwart eeuw ervaring als financieel adviseur voor banken in de regio is ze nu gestart als zelfstandig hypothecair planner. Door deze stap kan zij vrijuit en zonder beperkingen mensen van een persoonlijk en passend advies voorzien.
Doordat Bergman in het verleden voor meerdere banken werkte, weet ze als geen ander de weg bij het zoeken naar de juiste hypotheek. “Het lijkt tegenwoordig zo gemakkelijk, omdat je, bij wijze van spreken, online een lijstje kunt invullen, waarna een hypotheek wordt samengesteld. Je kunt dan echter wel op je vingers natellen, dat je niet alle haken en ogen omzeilt.”

Juist het persoonlijke contact met de klanten is in deze tijden van digitalisering van groot belang, merkt de Ridderkerkse. “Het gaat om één van de grootste, zo niet de grootste, financiële keuze in het leven van de mens.” Haar advies beperkt zich niet tot het samenstellen van de meest geschikte hypotheek bij aankoop van een woning. Maar ook voor het oversluiten van uw huidige hypotheek, en voor inzicht in uw financiële situatie en advies over uw lopende financiële producten kunt u bij haar terecht. Met het persoonlijke contact hoopt Bergman ook de ouderen in de samenleving te kunnen helpen. “Mensen moeten niet overhaast beslissingen nemen. Ik kom dan liever nog een keer extra bij de mensen.”

Omdat zij werkt als erkend financieel adviseur en daarnaast lid is van de NVHP (Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners) kan Bergman een breed scala aan opties aanbieden, uiteraard nadat zij zelf de beste voor de klant geselecteerd heeft. En dat is maatwerk, want er bestaat geen ‘beste hypotheek’, maar wel de meest geschikte voor iedere unieke situatie.
Wie vrijblijvend meer wil weten kan contact opnemen via de website www.bergmanhypotheekadvies.nl of telefonisch via 06 1564 5973.


Foto: Digitaal Dagblad