Dames Saturnus’72 nog zonder punten

4 November 2018, 19:42 uur

De handbalsters van Saturnus '72 bleven niet alleen zonder punten, zondag was er ook geen geloof in eigen kunnen. Met uitzondering van de eerste vijf minuten is het nooit een echte wedstrijd geweest. Na een vreemd doelpunt, ging via een voet in het doel, was de motivatie ineens geheel weg. “Ik weet niet wat er gebeurde, maar de knop ging om. Verdedigend waren we te soft en aanvallend waren we te onnauwkeurig”, was het relaas na afloop van trainer Dylan Muller. Ook in de rust (11-8) was de motivatie binnen de ploeg niet te repareren. De ploegen hielden elkaar weliswaar in evenwicht, maar de achterstand kon niet worden verkleind. Uiteindelijk verloor de ploeg voor de tweede maal op rij, nu met 18-15, waar het misschien niet nodig had geweest.

De competitie is nog jong, maar zondag moet er tegen Conventus gewonnen worden om niet in de neerwaartse spiraal terecht te komen. Aanvang in eigen hal is 13.50 uur.