Celeritas keeper verspert handballers de weg

4 November 2018, 19:57 uur

De handballers van Saturnus '72 stonden dit weekend tegenover Celeritas. Tot aan 8-7, in de 26e minuut, waren de ploegen aan elkaar gewaagd al had er misschien een positieve stand kunnen zijn als de paal en lat niet in de weg hadden gestaan. De thuisploeg uit Bunnik had aan de laatste 4 minuten voldoende om een klein gaatje te slaan (13-9). In deel 2 van de wedstrijd ging het niveau van het Saturnus spel omhoog. De ploeg ging ook beter om met het feit dat het niet echt mee zat. “We moeten nog volwassener omgaan met dit soort situaties. Een top keeper als tegenstander en pech bij het afronden. Proberen je eigen spel te blijven spelen”, reageerde trainer André van den Bosch na afloop. De Ridderkerkers probeerde bakens te verzetten vanuit een goed opererende verdediging. Maar het verschil ook aanvallend beslechtte lukte niet. Uiteindelijk zou de wedstrijd eindigen in een 26-20 nederlaag.

Zondag gaat de competitie in de eigen hal verder tegen H.V.O.S., ook één van de 6 ploegen die met 6 punten uit 5 wedstrijden een plaats vinden in de middenmoot van de hoofdklasse C. Aanvang van deze wedstrijd is 15.15 uur.