Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Op een bij vlagen stormachtige middag ging Bolnes op bezoek bij koploper CKC. Met de forse wind in de rug begon Bolnes goed aan de wedstrijd en kreeg toch ook een paar goede mogelijkheden, maar het lukte niet om tot een goede afronding te komen. Aan de overkant was het wel raak. Een bal die slecht werd behandeld kwam bij Nick Koster terecht. Hij bedacht zich geen moment en schoot met een droge knal de 1–0 achter de verbouwereerde Keeper Cakir.
Nog voor de rust maakte Bolnes gelijk. Derrel Lionahr werd aangespeeld, speelde een man uit en schoot op doel. Keeper Thom Martherus kon met de voet nog redden maar Rico Pires Leocadio was er als de kippen bij en scoorde de gelijkmaker.

In de tweede helft verwachtten de thuissupporters een stormloop van CKC met de wind in de rug. Bolnes bleef echter voetballend makkelijk op de been en was met de razendsnelle uitvallen zelfs gevaarlijker. CKC-keeper Thom Martherus schoof de bal zomaar in de voeten bij Rico Pires Leocadio, die zich geen moment bedacht en met een fraaie lob Bolnes verdiend op voorsprong bracht.

De Bolnes-defensie bleef eigenlijk gemakkelijk op de been met de uitblinkende Ronald Vrolijk als rots in de branding. In de 75e minuut werd Derrel LIonahr neergelegd en Aleph Real Lopez ging achter de bal staan. Zijn vrije trap kwam terecht bij Rinaldo Pichel. Die nam de bal in een keer op zijn schoen en schoot snoeihard de 1–3 binnen.
Hierna ging Bolnes wel wat achteruit en kwam dan ook een keer goed weg, toen de bal via binnenkant paal weer in handen kwam van de keeper. In de 88e minuut kwam CKC terug in de wedstrijd met een vrije trap genomen door Jeffrey Bourne,2–3.
Hierna ging CKC alles of niets spelen maar het hardwerkende Bolnes gaf de voorsprong niet meer uit houden, ondanks de zes minuten durende extra tijd.