Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Zaterdag stond voor SV Bolnes de thuiswedstrijd tegen Swift Boys op het programma. De thuisploeg begon sterk en zeer geconcentreerd aan de wedstrijd tegen een goed en sterk voetballend Swift Boys. De eerste helft was in evenwicht, beide ploegen gaven weinig tot niets weg. Ruststand 0-0.

In de tweede helft ging Bolnes weer sterk van start met veel druk vooruit. In de 50ste minuut werd Derrel Lionahr in de zestien neergelegd en via de benutte strafschop van Aleph Real Lopez kwam Bolnes op 1-0. Na de openingstreffer ging Swift Boys meer risico nemen, waardoor het een mooie en open wedstrijd werd. Bolnes kreeg de beste kans op 2-0. Na een weergaloze actie zette Willy de Kok Derrel Lionahr vrij voor open doel, maar die schoot over.

Daarna werd door beide ploegen de lat nog geraakt. De laatste vijftien minuten ging Swift Boys steeds meer risico nemen en dat zorgde voor een aantal hectische momenten voor het doel van Bolnes. Echte kansen bleven uit. Bolnes kreeg steeds meer ruimte in de tegenstoot. Een mooie steekbal van Derrel Lionahr kwam bij Rico Pires Leocadio, die op zijn beurt niet zelfzuchtig was. Quenton Martis kon hierdoor de verdiende 2-0 in het lege doel kon tikken.
Zaterdag 29 oktober gaat Bolnes op bezoek bij HWD.