Bolnes ongelukkig onderuit tegen runner-up

2 April 2018, 15:06 uur

Tegen nummer 2 Dilettant kwam Bolnes afgelopen zaterdag van een koude kermis thuis. De hekkensluiter wist bij de runner-up lange tijd mee te gaan. In de eerste helft hielpen de Zebra's enkele kansen om zeep, waarna na een ongelukkige handsbal de scheidsrechter makkelijk een penalty voor de thuisclub gaf.

Na de pauze wist Bolnes de gelijkmaker te forceren en tot ver in de tweede helft had men hoop op een punt. Een zondagsschot bracht Dilettant weer de voorsprong. Bolnes was niet bij machte om de stand nogmaals gelijkt te trekken. De twee goals in de slotfase zorgden voor een geflatteerde 4-1 eindstand. Bolnes blijft hierdoor op slechts drie punten. Door de winst van Zestienhoven is het gat met de nummer voorlaatst (= nacompetitieplaats) inmiddels opgelopen tot twaalf punten.