Bolnes gemakkelijk langs NTVV

2 September 2018, 19:27 uur

SV Bolnes speelde zaterdag de eerste wedstrijd van de bekercompetitie. Op een zonovergoten sportpark was het heerlijk toeven, alleen de wedstrijd was echt een zomeravondgebeuren. Bolnes was oppermachtig tegen het zwak acterende NTVV.

In de 15e minuut werd Derrel Lionahr de ruimte ingestuurd en met een boog wilde hij de keeper omspelen. In de optiek van de Bolnesspelers maakte deze daarbij hands, maar de scheidrechter oordeelde van grote afstand dat dit niet zo was. In de 23e minuut was het dan toch raak. Weer werd Lionahr goed aangespeeld en scoorde beheerst de 0–1.

Een beter Bolnes kreeg daarna nog twee open kansen. In blessuretijd kreeg Bolnes een terechte strafschop, Lionahr ging achter de bal staan en schoot de bal over de goal.

De 2e helft was nog geen vier minuten oud of Bolnes scoorde 0–2. Lionarh speelde zich op de achterlijn knap vrij en plaatste de bal terug, waar de instromende Chendrik Pirvana hem met een droog schoot binnen schoot. Bolnes was daarna slordig met balbezit en het benutten van kansen.NTVV stelde daar één kans tegenover. Op een lage schuiver van NTVV was keeper Ben Arends attent. Zo bleef het 0-2.