Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Na de overduidelijke 0-5 nederlaag van RVVH tegen runner up Ter Leede lijkt het gedaan met het hoofdklasserschap van RVVH. Alleen wanneer de ploeg van Giovanni Francken bij Stedoco weet te winnen en Rijsoord thuis tegen Jodan Boys geen punten pakt behaalt RVVH de nacompetitie. Op basis van het vandaag vertoonde spel zullen er echter weinig enthousiastelingen aan de Sportlaan te vinden zijn die er nog in geloven.

Ter Leede heeft een plaats in de nacompetitie om promotie, maar was niet van plan om de punten in Ridderkerk te laten. Jesse Dingjan scoorde in de 11e minuut. Hij wipte de bal over Danny Spelde. Binnen het half uur werd het 0-2 door een treffer van Jeffrey Bok.

Na de rust probeerde RVVH het aanvankelijk met de stormram. De thuisploeg hoopte op een penalty, maar de arbiter ging er niet in mee. Joey van den Berg tekende een minuut of tien in de tweede helft voor 0-3 en een kwartier voor tijd gooide hij de wedstrijd helemaal in het slot.

Met de 0-5 tekende captain Rob Zandbergen voor de 0-5 eindstand.