Zonnekind lessen maakt ieder kind uniek

mainImage
Zonnekind lessen maakt ieder kind uniek

Dit is het thema waar de komende tijd aandacht aan besteed zal gaan worden tijdens de lessen van het Zonnekind.
Uniek zijn kan je alleen maar ervaren, doordat je het gaat voelen.
En juist daarin onderscheidt zich het Zonnekind van de andere begeleiding .Het Zonnekind methode gaat uit van totale acceptatie van ieder kind dat bijzonder is.
Het Zonnekind kan alleen maar zich zelf zijn, wanneer de relatie met de ouders optimaal is. Daarom zijn de lessen van het Zonnekind er opgericht om ook de ouders er in te betrekken om mee te doen en mee te ervaren.
Dit is wel de voorwaarde om bij het Zonnekind te komen.

Pieter van Dongen heeft een zeer lange ervaring met het les geven aan deze kinderen:
“Ik heb altijd het verband gezien tussen de wederzijdse relatie tussen kind en ouder en school.
Juist deze drie eenheid geeft de mogelijkheid om gezamenlijk op te trekken en het kind meer ruggensteun te geven. Omdat hij of zij zelf gaat ervaren en voelen dat er een punt is waarop hij of zij kan zeggen dit voel ik en dit is mijn hart dat ik voel om mij zelf veilig te voelen en niet meer te kiezen voor angst en terugtrekking.”
Ouders waren bijzonder te spreken over de laatste lessen waarin zij zelf constateerde, dat hun kind veranderd was.
“Ik merk nu dat mijn kind meer vertrouwen heeft gekregen. Of zij wordt niet meer gepest. Of hij is nu beter aanspreekbaar geworden of hij is rustiger geworden en niet meer zo vaak boos.”
Kortom de ouders zelf en de Zonnekinderen hebben zelf dit zo ervaren, dat deze lessen van zeer groot belang zijn om gelukkige kinderen te hebben. Hierdoor is de relatie ook sterker geworden tussen ouder en kind.
Als dit U dit ook wilt ervaren met uw kind kom dan langs dinsdagmiddag 4 September gaan wij weer beginnen en ook om 16.00 voor de 5 en 6 jarigen en om 17 uur voor de 7 en 8 jarigen en voor de pubers om 19.00 uur Platanenstraat 6 te Ridderkerk. U kunt ons vinden op www.het-zonnekind.com

Tevens zoekt men nog enkele begeleiders, die deze Zonnekinderen willen begeleiden tijdens de lessen op dinsdag. U kunt ons bellen dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met U op. Pieter kan worden bereikt op 06-22530289.
Of een van de ouders bellen, die meehelpen tel.: 06-45462100 moeder Sandra Tiggelman
Of mailen naar Marian Rink [email protected]


| Foto: Digitaal Dagblad