Zingen in de Week van de Mantelzorg

mainImage
Zingen in de Week van de Mantelzorg

In de Week van de Mantelzorg organiseert Bibliotheek Ridderkerk in samenwerking met Karaat Mantelzorg een speciale editie van Zing Nederlands Met Me. Op dinsdag 6 november van 19.30 – 21.00 uur is iedereen welkom in Bibliotheek Ridderkerk om Hollandse klassiekers te zingen!

Speciale editie
Normaal gesproken wordt Zing Nederlands Met Me georganiseerd om de Nederlandse taal (beter) te leren. Bij deze speciale editie richten we ons niet op het leren van de taal, maar op het leren zingen. Tijdens deze avond is iedereen welkom om een heuse zangworkshop te volgen. Met tips & trics over stemgebruik, houding en ademhaling. Je kunt je ook even ontspannen en gezellig anderen ontmoeten. Meedoen is gratis en opgeven kan via Karaat Mantelzorg door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 0180-763717.

Zing Nederlands Met Me
Uit onderzoek is gebleken dat een andere taal leren zingend stukken sneller gaat.
Daarom is er Zing Nederlands Met Me. Naast het leren van een nieuwe taal, kunnen bezoekers ook even lekker ontspannen en nieuwe mensen ontmoeten. Plezier is hierbij belangrijker dan goed kunnen zingen. Op 13 november van 15.00 – 16.00 uur vindt de reguliere editie weer plaats in Bibliotheek Ridderkerk centrum.

Praktische informatie
Wat: Zing Nederlands Met Me
Wanneer: dinsdag 6 november, 19.30 – 21.00 uur
Waar: Bibliotheek Ridderkerk centrum
Toegang: gratis, aanmelden via Karaat Mantelzorg Ridderkerk


| Foto: Digitaal Dagblad