Zet 26 mei in de agenda: De Stoere Kade gaat in verkoop!

mainImage
Zet 26 mei in de agenda: De Stoere Kade gaat in verkoop!

Ontwikkelaar en bouwer Stebru uit Nieuwerkerk aan den IJssel is trots om eindelijk in verkoop te mogen met het zusje van de Tourmalijn in Ridderkerk: “Na het realiseren van de Tourmalijn, konden wij niet wachten om te beginnen met het sluitstuk van het gebied. Samen met Borghvast C.V. en alle betrokken partijen is er een uniek woonproduct ontstaan met veel woonkwaliteit aan de Drierivierenlaan”.

Op 26 mei organiseert Stebru het verkoopevent aan de Drierivierenlaan 2 in Ridderkerk. De karakteristieke woningen liggen op één van de belangrijkste transformatiegebieden van Ridderkerk in Slikkerveer. Het wordt een woonwijk aan waar de Noord, de Lek en de Maas elkaar ontmoeten. Ook Arlan Architecten is blij met de woningen: “Het is een stoer en robuust gebouw dat qua uitstraling verwijst naar het industriële verleden op deze locatie en tevens is opgebouwd uit stevige bakens langs de rivier”.

Wat is jouw verhaal? Riante terraswoningen en ruime appartementen
Past een stoere gelijkvloerse woning bij uw levensfase? Of bent u op zoek naar een ruime woning met een heerlijk terras? De Stoere Kade biedt: voor elk wat wils. Alle woningen zijn voorzien van een eigen inpandige parkeerplaats en een bijzonder hoogwaardige afwerking van toilet, badkamer en de keuken.

Voorzieningen in overvloed
Het centrum van Ridderkerk met alle voorzieningen ligt op loopafstand. Per auto is de locatie via de snelwegen A15 en A16 uitstekend te bereiken. Op steenworp afstand van het project is de aanlegplaats van de Fast Ferry. Hiermee staat u binnen 15 minuten in de binnenstad van Rotterdam of in het historische centrum van Dordrecht. En wat te denken van de UNESCO Werelderfgoed; de molens van Kinderdijk liggen op een kilometer van Slikkerveer.

Ontspanning en recreatie
Wandelen en ontspannen kan in het Donckse bos in het recent aangelegde Reyerpark. In dit park zijn prachtige wandel-, ruiter- en fietspaden aangelegd en ook leuke speelplaatsen ingericht. Ook het recreatiegebied de Gorzen ligt in de buurt, waar u kunt genieten van mooie uitzichten over o.a. Alblasserdam en Drievliet.

Meer informatie en verkoopprijzen
De verkoopprijzen zijn vanaf € 299.950,- vrij op naam. De definitieve prijslijst per bouwnummer wordt bekend gemaakt tijdens de start verkoop op 26 mei. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Delta Makelaars (via telefoonnummer +31 (0)180 - 200 000). Het laatste nieuws vindt u ook op de website www.destoerekade.nl.


| Foto: Digitaal Dagblad