Workshop: Ondernemen in muziek & entertainment

mainImage
Workshop: Ondernemen in muziek & entertainment

Vanuit het project Talent0180 wil het jongerenwerk van Welzijn Ridderkerk graag jongeren op weg helpen met het ontdekken van hun talenten en skills. De komende tijd gaan zij verschillende workshops organiseren voor jongeren die werkzaam zijn, of ooit hopen te worden in de muziek en evenementenbranche (als muzikant, manager of verslaggever etc.). Tijdens deze workshops kun je kennis maken met verschillende personen uit deze branche en leren van hun ervaringen en tips! Dinsdag 19 juni komt Wouter Vogel langs om zijn kennis en ervaringen te delen, hij stelt zichzelf hieronder voor:

"Mijn naam is Wouter Vogel, als stagiair Media & Entertainment Management ben ik begonnen bij platenmaatschappij Noah’s Ark (het label van onder meer Kraantje Pappie, Hef & Bizzey) om vanuit daaruit de overstap te maken naar Top Notch. Bij dit laatstgenoemde bedrijf was ik verantwoordelijk voor de radio-,- televisie-, en perspromotie en uiteindelijk ben ik daar opgeklommen naar Head of PR & Communications en stuurde ik een promo-team aan wat zich bezig hield met alle online content tot aan de fysieke magazines en kranten.

Toch groeide de ondernemingsdrang, dit heeft erin geresulteerd dat ik een managementbureau voor mezelf ben begonnen genaamd ‘Roadman.’ In het kader daarvan ben ik verantwoordelijk voor meerdere artiesten, personalities en influencers (zoals hieronder vermeld) en momenteel sterk aan het uitbreiden. Ik ben hiervoor dagelijks in discussie en gesprek met artiesten, maar heb hierbij nog altijd extra veel aandacht voor de marketing, promotie en de publieke vertoningen van de artiest. "

De workshop is gratis en iedereen tussen de 16-27 jaar die interesse heeft in deze onderwerpen is welkom! Aanmelden of meer info via: [email protected]


Foto: Digitaal Dagblad