Woensdag opnames The Roast in De Gooth

mainImage
Woensdag opnames The Roast in De Gooth

Op dit moment zendt Comedy Central een nieuwe serie Roasts. Hierin wordt niet een persoon, maar hele groep op de hak genomen. Soundos trapte maandag 30 juli af met een politiek uitstapje bij de liberale politieke jongerenorganisatie JOVD. Daarnaast drinkt ze wijntjes in 't Gooi, rijdt ze motor met motorclub Kings Syndicate MC en hakt ze erop los met gabbers. Die laatste aflevering bevat delen van de Roast die Soudnos morgen (woensdag 1 augustus) op het toneel brengt in Ridderkerk. Zij staat dan namelijk voor de opnames van dit programma in de zaal van De Gooth, aan de PC Hooftstraat 4a.

Soundos maakt de serie onder meer met Martijn Koning. Ze duiken onder, stellen vragen, onderzoeken vooroordelen en bekijken hun nieuwe vrienden met een scherpe en open blik, om ze daarna op hun eigen hartelijke manier af te branden. Kunnen bejaarden, Gooienaren en motorclubleden om zichzelf lachen (al is het als een boer met kiespijn) of hebben de comedians hierna beveiliging nodig? Onthoud goed: "We only roast the ones we love".

De Gooth geeft aan dat het mogelijk is om de opnames bij te wonen. Wil jij kans maken op een kaartje, stuur dan een berichtje naar het nummer 06-13872637. Niet bellen dus.


Foto: Digitaal Dagblad