Wint uw idee de Duurzaamheidsprijs 2018?

mainImage
Wint uw idee de Duurzaamheidsprijs 2018?

De inschrijving voor de Duurzaamheidsprijs is geopend. Er zijn ongetwijfeld veel duurzame Ridderkerkse initia- tieven die kans maken op een finaleplaats en die de prijs verdienen. Doet u mee?

Met elkaar zijn Ridderkerkers, Ridderkerkse ondernemers en organisaties al goed bezig als het gaat om duurzaamheid. Om maar enkele voorbeelden te noemen: verschillende scholen en verenigingen sorteren hun afval, bewoners kiezen voor zonnepanelen, in nieuwbouw worden duurzame materialen gebruikt, er zijn diverse kringloopwinkels en organisaties als de FoodCompany gaan verspilling van voedsel tegen.

Dat is mooi, want de druk op het milieu is hoog. Fossiele brandstoffen zoals aardgas en olie raken op en veel grondstoffen belanden na gebruik onnodig op de afvalhoop. Mensen moeten en kunnen slimmer omgaan met producten en grondstoffen. Gelukkig gebeurt er al veel op het gebied van duurzaamheid!

Anderen inspireren
Door uw ideeën en kennis te delen, inspireert u anderen. Reden te meer om uw idee of project (of dat van een ander) aan te melden voor de Duurzaamheidsprijs 2018. De organisatie hoopt natuurlijk op zoveel mogelijk inzendingen. Meedoen kan tot 15 augustus 2018, maar waarom langer wachten? Stuur uw idee, project of activiteit naar [email protected]. Een ander aanmelden kan ook. Beschrijf in maximaal 2 A4-tjes het project of initiatief en voeg daar ook beeldmateriaal aan toe.

De winnaar ontvangt een cheque ter waarde van € 1.500,-, te besteden aan een duurzaam doel in Ridderkerk. Aan de prijs is een aantal voorwaarden verbonden.

Meer informatie: www.ridderkerk.nl/duurzaamheid >Duurzaamheidsprijs.


| Foto: Digitaal Dagblad