Vrijdag The River Bigband in 'Zomerconcerten'

mainImage
Vrijdag The River Bigband in 'Zomerconcerten'

In de reeks zomerconcerten staat vrijdagavond 11 mei de Nieuwerkerkse formatie The River Bigband op het programma. Dit jaar kan de SER (Stichting Evenementen Ridderkerk) u weer een concertreeks aanbieden dankzij de subsidie van de Gemeente Ridderkerk.

Het winkelend publiek kan van begin mei tot eind september genieten van de muzikale prestaties van merendeel Ridderkerkse muziekgezelschappen, tijdens de inmiddels traditionele zomerconcerten.
Een gevarieerd muziekprogramma verzorgd door verschillende Ridderkerkse muziekverenigingen, jeugdorkesten, artiesten, bands en koren van Nederlandstalig tot Klassiek en van Engelstalig Pop tot Instrumentaal.

De concerten worden gehouden onder de overkapping (Pagodetent) bij het winkelcentrum Ridderhof. De stoelen die tijdens de concerten door de werkgroep Zomerconcerten worden geplaatst zijn geschonken door de Stichting Fonobori, waardoor u ontspannen kunt meegenieten. En voor de opslag kan de SER terecht bij het Winkelhart Ridderkerk. Ook kunt u op het aangrenzende terras van Brasserie NJoy het luisteren combineren met een consumptie. Komende vrijdag dus de veelkoppige The River Bigband. Het optreden begint om 19.30 uur en duurt ongeveer een uur.

Foto: Facebook The River Bigband


Foto: Digitaal Dagblad