Volgende week inloopbijeenkomst bouw woonzorglocatie Oost

mainImage
Volgende week inloopbijeenkomst bouw woonzorglocatie Oost

De gemeente nodigt inwoners van de wijk Oost uit voor een inloopbijeenkomst over de bouw van een woonzorglocatie voor dementerende ouderen aan de Anjerstraat/Bloemenstraat. Deze locatie is een initiatief van organisatie Dagelijks Leven. De gemeente Ridderkerk werkt hier vanwege de stijgende zorgvraag graag aan mee.

Op woensdag 23 mei bent u tussen 17.00 uur en 20.00 uur van harte welkom in het gemeentehuis van Ridderkerk in kamer A103. U kunt inlopen wanneer u wilt.

In gesprek en meedenken
Samen met medewerkers van Dagelijks Leven wordt u bijgepraat over de toekomstige bouw van de woonzorglocatie. Ook beantwoorden de ambtenaren graag uw persoonlijke vragen. Daarnaast kunt u uw voorkeur aangeven voor de architectonische uitwerking van het gebouw. U kunt kiezen uit 2 opties. De voorkeuren worden meegenomen in het besluit.

Wijziging bestemmingsplan
De woonzorglocatie kan niet gerealiseerd worden zonder het huidige bestemmingsplan te wijzigen. De toekomstige maatschappelijke bestemming is al mogelijk, maar de gewenste hoogte niet. De toekomstige voorziening heeft namelijk 2 bouwlagen met een kap. Binnenkort start er dan ook de bestemmingsplanprocedure. U krijgt vanzelfsprekend nog de mogelijkheid hierop te reageren.

Neem vooral contact op
Heeft u al dringende vragen? Dat kunt u contact opnemen met Bart Verhoeven, beleidsmedewerker ruimtelijke ordening. U kunt hem bereiken via (010) 506 1728 of mail.


| Foto: Digitaal Dagblad