Very White Christmas Parade in Winkelhart

mainImage
Very White Christmas Parade in Winkelhart

Magisch. Betoverend. Spectaculair. Dat is de Very White X-Mas Parade. Een betoverende parade vol verrassingen in wit die je niet wilt missen! Koning Winter met zijn ICE-Queen verwonderen het publiek met dansende elfen, de ‘Little Drummer Boy’ die rampampampam speelt en de lichtjestrol vormen de basis van een bonte stoet. Afwisselend lopen de Magic White en L’Angel Baroque steltlopers mee. Beiden acts zijn door hun hoogte een indrukwekkende verschijning. De optocht is een ongekende happening met een mobiele DJ die ook met live-zang voor een verrassend optreden zal zorgen.

Elk heel uur start voor drie kwartier tussen 12.00 en 16.00 uur een parade die het winkelend publiek in het Winkelhart Ridderkerk zal verbazen. Want het kan zomaar zijn dat de hele parade ineens bevriest… Vanuit deze positie ontwikkelt zich dan een mooie show. Gelijktijdig zal er een Meet & Greet zijn met vier bekende figuren die elk kind, maar ook van menig volwassene, in het hart sluit. Knabbel en Babbel zullen met Olaf & Kristoff afwisselend verschijnen voor een fotomoment op het Sint Jorisplein nabij de pagodetent. De eerste sessie start om 12.00 uur.

Alle figuren die deze dag aanwezig zijn zullen maar op één moment allen gelijktijdig in de parade te zien zijn. Dit heeft er mee te maken dat de castmembers, die de rol van de karakters vervullen, maar een beperkte tijd deze rol kunnen uitvoeren. Dit moment speelt zich tussen 14.15 uur en 14.30 af op het Sint Jorisplein. Het volledige tijdschema van de parade en de voorwaarden bij de Meet & Greet zijn te vinden op de website www.winkelhartridderkerk.nl.


Foto: Digitaal Dagblad