United by Music in 'Zomerconcerten'

mainImage
United by Music in 'Zomerconcerten'

Morgen, vrijdag 3 augustus, staat de All Star Band van de muziekformatie United by Music onder de tent in het centrum. Zij zijn aan de beurt in de rij Zomerconcerten. United by Music geeft getalenteerde mensen met een verstandelijke beperking de kans om op te treden voor een groot publiek. Het doel van de stichting is om de inclusie van mensen met een verstandelijke beperking te bevorderen en hun kwaliteit van leven te verbeteren. United by Music heeft drie bands met diverse zangers en zangeressen. Met groot enthousiasme brengen de artiesten verschillende nummers in de blues- en swingstijl gecombineerd met boogie woogie.

Het winkelend publiek kan van begin mei tot eind september genieten van de muzikale prestaties van merendeel Ridderkerkse muziekgezelschappen, tijdens de inmiddels traditionele zomerconcerten.
Een gevarieerd muziekprogramma verzorgd door verschillende Ridderkerkse muziekverenigingen, jeugdorkesten, artiesten, bands en koren van Nederlandstalig tot Klassiek en van Engelstalig Pop tot Instrumentaal.

Hieronder de agenda voor komende weken:

Vrijdag 3 augustus 2018 – United by Music – 19.30
Vrijdag 10 augustus 2018 – 7th Street Pop en Rock koor – 19.30
Vrijdag 17 augustus 2018 – De Damzangers – 19.30

Foto: Zomerconcerten/Winkelhart


| Foto: Digitaal Dagblad