Unieke kans voor ondernemers bij Huys ten Donck

mainImage
Unieke kans voor ondernemers bij Huys ten Donck

Het Huys ten Donck biedt lokale ondernemers een unieke kans om relaties uit te nodigen. Vorig jaar nodigden Jan & Monique van de gelijknamige slijterij hun eigen zakelijke relaties en vrienden uit voor hun wijnproeverij en wisten zij gezamenlijk €4500 op te halen voor de restauratie van het Kinderspeelhuisje dat inmiddels in ere is hersteld! Het Rotterdams Lunchgezelschap haalde tevens onder zijn gasten € 450 op en Van der Valk droeg zelfstandig nog €500 bij — specifiek aan een steiger voor het Vrijwilligersproject Preventieve Conservering Interieur. De vrijwilligers maken hier bijna wekelijks gebruik van om veilig op te werken! Echtpaar Rik & Lia organiseerden voor hun 65ste en 70ste verjaardagsviering zelf een crowdfunding onder hun genodigden en haalden al €750 op voor het huidige restauratieproject voor de Tuinornamenten in het Donckse Bos.

Na het succes van deze gezamenlijke acties maar vooral de enthousiaste reacties van de betrokkenen, biedt Stichting Het Huys ten Donck samen met Jan & Monique een nieuwe gelegenheid. Op zaterdag 22 september a.s. organiseren zij een exclusieve wijnproeverij op Het Huys ten Donck waarbij lokale ondernemers die niet eerder op Het Huys ten Donck zijn geweest of graag hun relaties een keer op deze unieke buitenplaats zouden willen uitnodigen voor een bijzondere gelegenheid, deze mogelijkheid krijgen en tegelijk onderdeel uitmaken van een mooie gezamenlijke actie! Om lokale ondernemers te stimuleren mee te doen aan de huidige crowdfundingsactie, worden er 30 plekken voor de wijnproeverij van 22 september weggegeven aan ondernemers die voor of met hun (zakelijke of andere) relaties minimaal €250 bereid zijn bij te dragen aan het huidige restauratieproject Tuinornamenten & Inrijhek. Iedere ondernemer die dit bedrag weet op te halen of zelf bijdraagt, maakt kans om met een extra persoon als gast voor de wijnproeverij te worden uitgenodigd en in de prachtige Grote Ontvangstzaal, gedecoreerd met 18e eeuwse Rococo verguld houtsnijwerk, onderling te netwerken of er gewoon een gezellige avond van te maken!

Van het totale restauratieproject voor de restauratie van alle resterende Tuinornamenten in het Donckse Bos (daterend vanaf 1710!) en het kenmerkende eeuwenoude Inrijhek dat op de oudste afbeeldingen van de buitenplaats te zien zijn, is reeds 65% geworven met subsidies en fondsen. Voor de resterende benodigde € 17.000 wil Stichting Het Huys ten Donck graag iedereen die de buitenplaats een warm hart toedraagt betrekken en de kans bieden dit belangrijke project persoonlijk te ondersteunen! Via de crowdfunding webpagina op www.voordekunst.nl/projecten/7687 worden voor een ieder die wil bijdragen ook leuke tegenprestaties geboden om de buitenplaats in haar volle glorie te beleven: individueel, met vrienden, familie, kinderen en kleinkinderen — en nu dus ook met zakelijke relaties!

Bent u als lokale ondernemer geïnteresseerd om meer te weten en/of een samenwerking op te zetten met Buitenplaats Het Huys ten Donck met betrekking tot dit project of in het algemeen? Neemt u dan contact op via [email protected] De website van de Stichting is helaas op dit moment uit de lucht in verband met een grondige update, maar zij staan u graag persoonlijk te woord en sturen u alle gewenste informatie toe!


Foto: Digitaal Dagblad