Uitstekend weer voor openluchtdienst

mainImage
Uitstekend weer voor openluchtdienst

Deze zondag, 8 juli, is er weer de jaarlijkse Openluchtdienst op het Koningsplein. Voor de 13e keer wordt deze interkerkelijke openluchtdienst gehouden. Het thema. is dit jaar: Ik ben, die ik ben. De organiserende kerken hoeven niet bang te zijn voor regen.

De voorganger in de dienst is Bas van Zuijlkom die momenteel actief is in Rotterdam-Zuid (Beverwaard). Het koor Papaya, onder leiding van Harm-Jan Schenkel zal een aantal liederen ten gehore brengen. Papaya staat voor fris, fruitig en exotisch. Het koor bestaat momenteel uit acht zangeressen en drie zangers. Papaya zingt veel a capella en zoekt graag de interactie met het publiek. De samenzang wordt begeleid door de band van de Volle Evangelie gemeente “de Kern” uit Slikkerveer.

Organisatie
De organisatie van de openluchtdiensten wordt momenteel ondersteund door: Leger des Heils, Prot. Gemeente te Bolnes, Prot. gemeente de Levensbron, Prot. Gemeente Christus is Koningkerk, Volle Evangelie Gemeente “De Kern”, Herv. gemeente Goede Herderkerk, Herv. Gemeente te Rijsoord, geref. Kerk Vrijgemaakt (Maranathakerk), de Herv. Singelkerk en de Geref. Kerk te Rijsoord.

Eigen stoel meenemen
De dienst begint om 14.00 uur maar enkele minuten daarvoor zal het koor al enkele liederen zingen.
Het is wel aan te raden een (klap)stoel mee te nemen. De diensten worden financieel ondersteund door een bijdrage van de deelnemende geloofsgemeenschappen en een subsidie vanuit de gemeente.


Foto: Digitaal Dagblad