Twee duurzame vliegen in één klap

mainImage
Twee duurzame vliegen in één klap


Tot de helft besparen op het gasverbruik van uw warme water klinkt als muziek in de oren! Dat kan met een zonneboiler. En dankzij een aantrekkelijke actie van de WoonWijzerWinkel krijgt u korting op de aanschaf. Meedoen kan tot 30 juni.
De WoonWijzerWinkel heeft ook een gezamenlijke inkoopactie voor zonnepanelen.Inkoopactie zonneboiler
De zonneboileractie bestaat uit de levering en montage van een zonnecollector met doorstroomboiler. Het maakt niet uit wat voor CV-installatie u heeft, deze zonneboiler is te combineren met alle installaties. Het opslagvat is zo compact dat het zelfs in een keukenkastje past. Het systeem werkt op gewoon water, waardoor het heel weinig onderhoud nodig heeft.

Inkoopactie zonnepanelen
Wilt u een lagere energierekening en tegelijk uw bijdrage leveren aan een duurzame wereld? Met zonnepanelen kunt u uw eigen groene elektriciteit opwekken. Deze elektriciteit kan gebruikt worden om bijvoorbeeld uw huis te verwarmen, uw elektrische auto op te laden, te koken en televisie te kijken. Door samen in te kopen krijgt u een scherpe prijs voor een compleet zon- nepanelensysteem van goede kwaliteit.


Interesse gewekt?
Schrijft u zich dan nu in via www.woonwijzerwinkel.nl/inkoopzonneboiler en www.woonwijzerwinkel.nl/inkoopzon. Maak meteen even een praatje met de buren, want meer deelnemers betekent meer korting.
Foto: Digitaal Dagblad